TRYMAT 3 in 1 – tablete concentrate pentru mașina de spălat vase

comandă acest produs

0723.502.446

Caracteristicile produsului:

Tablete 3 în 1 cu protecție de sticlă, pentru mașina de spălat vase (tablete trifazice cu limpezire).

Concentrat pentru mașina de spălat vase sub formă de tablete, cu o combinație optimă de blocare a murdăriei, curățare și limpezire. Această combinație extrem de eficientă de ingredienți activi, înlătură cu încredere chiar și murdăria cea mai lipicioasă și petele cele mai dificile, cum ar fi cele de ceai sau cafea.

Procesul de limpezire integrat asigură o strălucire perfectă a vaselor.

Procesul integrat de blocare a murdăriei previne cu eficiență strângerea de murdărie nedorită și apariția petelor de apă pe farfurii.

Aplicaţii:

Utilizați spațiile speciale pentru tablete pentru spălarea vaselor, pe care le au de obicei mașinile de spălat vase pentru uz casnic. Nu este necesar să adaugați sare sau un agent de limpezire separat pentru o duritate a apei între 1 și 3 (0-21dH).

Vă recomandăm ca înainte să folosiți aceste tablete, să folosiți tablete ultra pentru spălarea vaselor, o limpezire completă și sare pentru schimbarea ionizării.

Instrucţiuni de utilizare și dozare:

În cazurile obișnuite folosiți o tabletă pentru un ciclu de spălare a vaselor. Plasați tableta în spațiul de dozaj și închideți. Tableta poate fi introdusă, de asemenea, direct în mașina de spălat vase.

Porniți programul de spălat vase conform cu instrucțiunile!

Notă:

Vă rugăm să contactați furnizorul dvs. local pentru informații privind nivelul de duritate al apei.