Premium No. 1 Classic – detergent pentru curățenia băilor (pardoseli, pereți, WC, căzi, cabine de duș)

comandă acest produs

0723.502.446

Descrierea produsului:

Întărește efectul curățării cu abilități excelente de dizolvare a ruginii, petelor de grăsime, săpunurilor calcice, petelor de urină. Accelerează emulsificarea particulelor de murdărie și depozitelor de grăsime.
Efectul special de curățare combinat cu prospețimea igienică face ca acest detergent să fie folosit la orice fel de curățenie. Compatibilitate foarte bună cu materialele ; nu este recomandat pentru marmură, gresie și suprafețe fără rezistență acidă.

Aplicații:

Menține curățenia băilor cu proprietăți foarte bune pentru pardoseli, pereți, obiecte și componente cromate din băi și alte instalații similare.
Poate fi folosit și pe suprafețele rezistente la acid din bucătării.
Nu folosiți pe suprafeţe fără rezistență acidă cum ar fi marmura, faianța, emailuri, suprafeţe nichelate sau cromate.

Instrucţiuni de utilizare și dozare:

Se utilizează în raport cu gradul de murdărie. Pentru o folosire normală, 20-80 ml detergent la 8 l de apă = 1 găleată este suficient. Soluţia de curățare trebuie lăsată să acționeze o perioadă suficientă de timp înainte de clătirea cu apă. Pentru vasele de toaleta folosiţi detergent nediluat și frecaţi cu o perie.

Date tehnice:

Formă: lichid roșu, limpede
Vâscozitate: mică
Densitate: 1.07 g/cm3
pH sol. conc. < 1.0
pH sol. 1% aprox. 2.0

Ingrediente în conformitate cu recomandările UE:

Aprox. 5%: surfactanți neionoci
Alți ingredienți: acid sulfamic, arome și coloranți

Precauţii la utilizare:

Iritant pentru ochi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitaţi contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii spălaţi imediat cu multă apă și consultați un specialist. În caz de ingerare consultaţi un medic și arătaţi-i eticheta.